Hangoljuk az új e-shopot, köszönjük türelmüket! Lehet rendelni!

Hasgomb piercing sebészeti acélból - banán, fekete cirkon 9001649

Ft3 061
Raktáron
Szállítási lehetőségek
Most ajándékba adjuk a termék mellé!

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • Hasgomb piercing sebészeti acélból - banán, fekete cirkon.
  • Kényeztesse magát ezzel a gyönyörű sebészeti acél piercinggel - a szépség és a funkcionalitás tökéletes keveréke. A kerek formát kockacirkóniumokkal díszítettük, ami igazán fényűző megjelenést kölcsönöz neki. A piercing tökéletesen lóg puszta kecsességgel, minden fényt elkapva, bármerre is jár! A piercing teljesen antiallergén, köszönhetően a tömör rozsdamentes acélból való gyártásnak. A felső rész - egy csavaros strasszkő, amely kapocsként szolgál.
  • Arozsdamentes acél kemény és rendkívül tartós anyag, amely ellenáll a karcolásoknak, a korróziónak és a mattulásnak. Hosszú élettartamú, mivel ellenáll az édes- és sós víznek. A rozsdamentes acél ékszerek olyan allergiások számára is alkalmasak, akik nem tűrik a nem nemesfémeket. A rozsdamentes acél nem lép reakcióba a testnedvekkel, ezért a bőrbe nem kerülnek a fém összetevői. Tulajdonságai miatt néha a 21. század anyagának is nevezik.

Figyelmeztetés: Ez a fajta termék a kézhezvételtől számított 14 napon belül nem adható vissza, és csak akkor, ha a higiéniai pecsét sérült. Előfordulhat, hogy a vásárló használta a piercinget, és így vérrel vagy más testnedvekkel szennyezte az ékszert, ami betegség átvitelének veszélyét jelentheti. Ha az említett higiéniai pecsét nem sérült, akkor az ilyen típusú árut a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Köszönjük megértését.

  • A nagy cirkon átmérője: 8 mm
  • A kis cirkon átmérője (csavaros):4 mm
  • Teljes hossz:2 cm
  • Pálca átmérő:1,6 mm
  • 4293-11

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ékszerek
Jótállás: 2 év
Személyzet: cirkonok
Anyag: Sebészeti acél
Motívum: kör

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz