Hangoljuk az új e-shopot, köszönjük türelmüket! Lehet rendelni!

Női nyúlszőrme poncsó SD70165 mosómedve díszítéssel, fekete 9001714

Ft19 844
Raktáron
Szállítási lehetőségek

Női poncsó valódi nyúlszőrmével díszített, mosómedve szőrmével díszített nyakkivágással.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • Ha egy meleg , mégis stílusos ruhatárat keres, ne keressen tovább, mint a egy valódi nyúlszőrméből készült poncsó.. A 40% akrilból, 30% valódi nyúlszőrméből és 30% valódi mosómedve szőrméből készült poncsó garantáltan kiváló kényelmet biztosít, miközben bármilyen időjárás esetén melegen tart. Ez a szemet gyönyörködtető darab nagyon eredeti mintával rendelkezik, amelyet a nyúlszőrme dekoratív csíkokban történő rétegezésével hoztak létre. Ez igazán egyedi megjelenést eredményez. A poncsó nyakkivágása mosómedvebundával van bélelve. A túlméretezett méretnek és az anyag rugalmasságának köszönhetően ez a poncsó bármilyen típusú női alakon csodásan mutat. A poncsó egy kabát vagy kabát fölé rétegezhető. A poncsó alkalmi és elegáns stílusokhoz egyaránt alkalmas. Eltakarja, amire szükség van, és ugyanakkor szexisen néz ki.
  • Ajándéknak is alkalmas egy barátnak, anyának vagy barátnőnek.

  • Felső anyag: 40% akril, 30% valódi nyúlszőrme, 30% valódi mosómedve szőrme(nem textil állati részeket tartalmaz).
  • Méret: 70 (magasság) x 100 (szélesség a legszélesebb részen) cm . A nyaknál a szélesség 35 cm. A poncsó kerülete 200 cm.
  • Ápolás: szakszerű tisztítás nagyon enyhe nedves tisztítási eljárásokkal.

Ápolási és tárolási utasítások:

Ha a szőrme terméket postai úton küldték Önnek, a szőrme kissé gyűrött lehet. Ezért vegye ki a terméket a lehető leghamarabb a csomagolásból, rázza ki, és hagyja, hogy 24-48 órán keresztül kiegyenesedjen. Ez különösen a hosszú szőrű szőrmékre vonatkozik. A szőrmés terméket sötét helyen, laposan kiterítve, a környező tárgyakkal való érintkezés nélkül (a szőrcsomó meghajlik), papírdobozban vagy szövetcsomagolásban tárolja. Általános szabály, hogy ne tárolja a szőrmét zárt műanyag edényben, a szőrme bepárásodhat és kihullhat. A VALÓDI SZŐRMÉT SOHA NEM SZABAD MOSNI.

A termék fotója a próbababán, a termék valódi színét mutatja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Poncsó valódi szõrmébõl
Color: Fekete
Úti cél: Női

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz